|| Welcome To Cancertame || You Can Buy Cancertame Online Using Net Banking/Debit Card/Credit Card/Wallets || Avoid Stress to Prevent Cancer || Cash on Delivery Facility is Now Available || Fight Cancer With Herbs || Secured Payments Via Razorpay || Early Detection Helps to Fight Cancer ||

Q1. How does cancertame help to fight all types of cancer?

Ans: One thing is common in all types of cancer and that is mutations in the growth regulating genes including oncogenes and tumour suppressor genes (segments of DNA). Such mutations are a result of damage to the DNA by exposure to cancer causing agents, known as Carcinogens. Cancertame promotes DNA-repair mechanism and tames aggressive cancer cells by inhibiting mutations in the genes, which are responsible for genesis and growth of cancer. Cancertame re-induces the lost process of apoptosis (programmed cell death) in cancer cells and inhibits tumour-angiogenesis (ability of cancer to create its own blood vessels for nutrition). Cancertame also helps to fight cancer by blocking certain cancer promoting enzymes and hormones. Cancertame prevents seeding, micrometastases and metastases by reducing the adhesive capacity of cancer cells to the endothelial lining of lymphatic and blood vessels. Cancertame also enhances the immunity of the body that helps to fight all types of cancer. Cancertame Ayurvedic Formulation helps to fight cancer at every step, i.e. Genesis, Growth and Spread of Cancer.

Q2. Why should I prefer Cancertame, an Ayurvedic Formulation whereas majority prefer conventional treatment of chemotherapy and radiotherapy?

Ans: There is no conflict between Cancertame and Conventional treatment. In fact, Surgery is the best option for Cancer treatment when the tumour is in early stage and localised. Chemotherapy is a viable treatment for cancer in most of the cases but problem comes when the Cancer cells become resistant to Chemotherapy. Similarly, Radiotherapy has its own limitations. Moreover, Chemotherapy and Radiotherapy do have toxic side effects. Ayurveda is trusted and proven system of medicine since more than 5000 years. A team of doctors and scientists has been working in Sino Vedic Cancer Research Centre under the guidance of D. S.P. Kaushal since 1985, to identify various anticancer herbs having DNA repairing, anti-mutagenic, anti-tumour-angiogenic, pro-apoptotic, immune-enhancing, radioprotective and chemoprotective properties. Sino Vedic Cancer Research Centre has identified more than 450 anti-cancer herbs over a period of 30 years and prepared Cancertame Ayurvedic Formulation from the extracts/active principles of selected anticancer herbs. Cancertame Ayurvedic Formulation fights cancer by inhibiting growth and spread of cancer without side effects. This can be taken alone or along with conventional treatment such as surgery, chemotherapy, targeted chemotherapy, radiotherapy, cyber knife, gamma knife, SRS (Stereo-tactic Radiotherapy), photo dynamic therapy, hormone therapy, immunotherapy or any other alternative treatment for Cancer.

Q3. What are the side effects of cancertame?

Ans: When taken in recommended dosage, Cancertame does not have any adverse side effects as per our clinical trials. On the contrary, Cancertame helps to reduce side effects of Chemotherapy, Hormone Therapy and Radiotherapy.

Q4. Why Cancertame’s price is affordable as compared to other cancer treatments?

Ans: The production of Cancertame was initiated in 2013 but its cost was very high at that time, so the launch of Cancertame Ayurvedic Formulation was deferred. Over the period of next 5 years, we improved our extraction techniques in order to keep the price of Cancertame affordable. Policy of Sino Vedic Cancer Research Centre is to provide the best possible ayurvedic formulation to fight cancer at an economical price so that everyone can afford it.

Q5. How much time does Cancertame usually take to tame Cancer?

Ans: Cancertame is NOT a Magic Cure or Miracle Drug. Cancertame usually takes 10-12 weeks to arrest further progression of Cancer and thereafter starts regressing the size & activity of Cancer.

Q6. In which type of Cancer patients do you especially recommend Cancertame?

Ans: Cancertame is especially recommended in those Cancer patients who have become resistant or refractory to chemotherapy, radiotherapy and hormone therapy, and for those who are not fit for surgery, chemotherapy and radiotherapy due to old age, marked weakness or any other factor such as kidney failure, liver dysfunction and cardiac insufficiency. Cancertame is highly recommended in those patients, in whom cancer is detected in very advanced stage and conventional treatment including surgery, chemotherapy or radiotherapy is not possible.

Q7. Does cancertame help in reducing the side effects of chemotherapy, hormone therapy and radiotherapy?

Ans: Cancertame has chemoprotective, radioprotective and immunoenhancing properties that help to reduce toxic side effects of chemotherapy, hormone therapy and radiotherapy including nausea, vomiting, diarrhoea, loss of appetite, loss of hair, loss of taste, loss of smell, hepatotoxicity, nephrotoxicity, cardiotoxicity, neurotoxicity, bone marrow suppression and many other life threatening complications.

Q8. Does Cancertame Ayurvedic Formulation also work as immunotherapy?

Ans: Cancertame helps to fight cancer through various therapeutic actions. Cancertame Ayurvedic Formulation also boosts the immune system of body against cancer by enhancing the activity of T-lymphocytes (T cells), Natural Killer (NK) cells, Lymphokine Activated Killer (LAK) cells and Macrophages. Cancertame promotes production of specific anticancer agents, known as Cytokines (Lymphokines and Monokines) including Interleukins (IL-1 to IL-15), Interferons (alpha, beta and gamma), Tumour Necrosis Factors (TNF) and Colony Stimulating Factors (CSF). These Cytokines can destroy cancer cells without harming the normal healthy cells of body.

Q9. Is Cancertame an alternative to surgery?

Ans: No, Cancertame is not an alternative to surgery. Surgery is highly recommended, from the best cancer hospital of your choice, when Cancer is in an early stage and localised. Of course, Cancertame can be taken before or after the surgery. Cancertame is an alternative to Chemotherapy, Hormone Therapy and Radiotherapy.

Q10. How does Cancertame execute its therapeutic effects?

Ans: Cancertame executes its therapeutic effect by synergistic interaction of selected anti cancer herbs having DNA-Repairing, anti-mutageneic, anti-tumuroangiogenic, pro-apoptotic, immunoenhancing, radioprotective and chemoprotective properties.

Q11. Can Cancertame be taken along with chemotherapy, hormone therapy and radiotherapy?

Ans: Cancertame can be taken alone or along with chemotherapy, hormone therapy, radiotherapy or any other treatment.

Q12. How does Cancertame interact with any other medication which the patient is already taking (including medication of cancer or any other disease)?

Ans: Cancertame executes its therapeutic effect independently without interfering with the effect of any other simultaneous treatment (for cancer or any other disease) in any modality including Allopathy, Homoeopathy, Ayurvedic, Herbal, Tibetan, Chinese, Naturopathy etc.

Q13. In which stage, does Cancertame help?

Ans: Cancertame helps to fight cancer at every step i.e. genesis, spread and growth of cancer. This is helpful in every stage of cancer (Stage 1 to 4) if taken in recommended dosage.

Q14. Is cancertame effective if patient is not responding to chemotherapy?

Ans: Cancertame is effective in chemo-refractory and chemotherapy resistant cases.

Q15. Can Cancertame prevent recurrence of cancer?

Ans: Cancertame helps to prevent recurrence of cancer in those patients who have already been treated by surgery, chemotherapy, radiotherapy, hormone therapy or any other treatment.

Q16. Can Cancertame prevent cancer in high risk individuals?

Ans: Yes, Cancertame helps to prevent cancer in high risk individual if taken in recommended doses.

Q17. Is Cancertame effective in recurrent cancers?

Ans: Cancertame is equally effective in recurrent cases of cancer when taken in recommended dosage.

Q18. Is Cancertame effective in Leukaemia?

Ans: Cancertame is equally effective in the various types of Leukaemia.

Q19. What will happen if I take Cancertame in less than recommended dosage?

Ans: There is no negative effect if Cancertame is taken in less than recommended dosage, but you are advised to take Cancertame in recommended dosage (https://www.cancertame.com) for desired results.

Q20. Do I need to send the reports of my patient?

Ans: There is no need to send the reports of your patient, you can calculate the dose of Cancertame for your patient according to the stage of the patient.

Q21. Can I talk to a doctor at your helpline number?

Ans: No, our helpline numbers are for technical support only.

Q22. For how long should I continue to take Cancertame?

Ans: Cancertame is a safe drug without any known side effects so it is recommended to continue taking Cancertame for a prolonged duration, preferably lifetime, to keep the cancer under control.

Q23. Is Cancertame a Herbal treatment for Cancer?

Ans: No, Cancertame is not a Herbal Medicine for cancer but rather an Ayurvedic formulation, which has been prepared from concentrated, selected anti-cancer medicinal plant extracts.

Q24. Do I need a prescription to purchase Cancertame?

Ans: No, Cancertame is a safe drug as it does not have any side effects and is available for sale without prescription.

Q25. Is Cancertame available with my Local Chemist?

Ans: For the time being, Cancertame is available for online sale through our website and at our sale point in New Delhi only, due to limited production.

Q26. How to get Cancertame at my place?

Ans: Enter your pincode on “https://www.cancertame.com” to check the delivery time for your location. We will dispatch your medicine through our trusted courier service or through speed post (if courier services are not available at your location).

Q27. How much extra do i have to pay for packaging and shipping charges?

Ans: For a limited period of time, Sino Vedic Cancer Research Centre will provide free home delivery to our customers.

Q28. Can I avail Cash on Delivery while ordering Cancertame online?

Ans: Cash on delivery is not available for new customers but registered customers who have already purchased 3 bottles of Cancertame can avail for this facility.

Q29. Can I get Cancertame from your New Delhi Centre against Cash Payment?

Ans: Cancertame is available for sale against Cash or Card payment, on working days between 11:30 a.m. – 5:30 p.m. (closed on Sundays and public holidays) at B-1/502, Janakpuri, New Delhi – 110058. Tel.: +91-11-41515444, Mob.: 9667785444.

Q30. How many bottles of Cancertame should I order to start with?

Ans: You should calculate the number of bottles you will require according to the stage of your disease and according to your convenience, but general recommendation would be to order one month of medicine to ensure continuity.

Q31. Is there any adverse effect if I miss/forget to take a few doses of cancertame?

Ans: There is no adverse effect if a few doses of Cancertame are skipped, however continuous usage of cancertame is recommended for best results. Cancertame’s effect will restart on resuming the dosage.

Q32. How to administer cancertame?

Ans: The best way to take cancertame is to swallow the capsules with water or any other liquid including milk or juice.

Q33. How to administer Cancertame, if the patient is unable to swallow capsules?

Ans: You can open the capsule shell to take out the ingredients and give to the patient after dissolving it in water, juice or milk. If patient is having severe nausea or vomiting, the contents of the capsules can be dissolved in honey and directly fed to the patient allowing the medicine to be absorbed through mouth.

Q34. What is the special diet recommendation while taking cancertame?

Ans: There are no special dietary restrictions or recommendations while taking cancertame.

Q35. Does Cancertame contain non-vegetarian contents? Are Gelatine capsules used to manufacture cancertame?

Ans: Cancertame Ayurvedic Formulation is a pure vegetarian preparation and this contains extracts of anticancer herbs. Even the capsule shells are vegetarian as cellulose capsule shells are used in manufacturing.

Q36. What are the ingredients of Cancertame?

Ans: Each Capsule Contains Concentrated Extracts of Acorus calamus, Aegle marmelos, Amoora rohituka, Asparagus racemosus, Bauhinia variegata, Berberis aristata, Curcuma longa, Glycyrrhiza glabra, Phyllanthus emblica, Picrorhiza kurroa, Piper longum, Solanum surattense, Swertia chirata, Terminalia chebula and Withania somnifera.

Q37. Does cancertame contain corticosteroids, bhasmas or heavy metals?

Ans: No, Cancertame does not contain corticosteroids, bhasmas or heavy metals.

Q38. Does Cancertame contain any forbidden content for transportation, making it difficult to carry it abroad?

Ans: No, the contents of Cancertame Ayurvedic Formulation are non-toxic, non-hazardous and non-corrosive for transportation and do not contain any narcotic, forbidden or contraband substance. Cancertame can be carried abroad without any problem.

Q39. Can cancertame be taken empty stomach?

Ans: Cancertame has equal efficacy whether it is taken empty stomach or after a meal.

Q40. Can cancertame completely cure cancer?

Ans: Let us clear out that Cancertame is NOT a Magic Cure or a Miracle Drug. Cancer is usually diagnosed in an advanced stage, and in such cases, Cancertame helps by inhibiting the growth & spread of cancer and provides prolonged quality life.

Q41. What is the expiry date of cancertame?

Ans: The expiry date of Cancertame is 2 years after the date of manufacturing and it is mentioned on each bottle along with the date of manufacturing and batch number.

Q42. Can I get references of other patients treated by Cancertame?

Ans: According to Medical ethics, we have to keep patient’s medical records confidential unless the patient allows us to disclose them. The policy of Sino Vedic Cancer Research Centre is to protect the identity of the patients who are taking Cancertame.

Q43. Can Cancertame be purchased without bill?

Ans: No, each and every bottle of cancertame has to be billed and 12% GST (included in the MRP) is applicable as per the government regulations.

Q44. How do I know that the product delivered to me is original?

Ans: Every bottle of Cancertame contains 60 capsules and it is properly sealed. For further security, a hologram is fixed on every bottle of Cancertame overlapping the label. We are taking the utmost precautions in manufacturing and delivery of cancertame and there is no chance of forgery, but still we advice you to kindly check the hologram and seal of the bottle to ensure that the product delivered to you is original.

Q45. What is the mode of home delivery?

Ans: Cancertame is dispatched through a courier service and the delivery period will be notified to you when your order is placed, which will also be intimated to you at the time of shipping along with the consignment number which can be used to track your shipment. We are not responsible if there is any delay in delivering your medicine by the courier company.

Q46. Is my personal data safe if I use my Debit/Credit Card/Net Banking to pay for Cancertame?

Ans: We have chosen Razorpay (One of India’s leading and secured payment portal) as our payment partner which is also the official payment partner of BMW, Swiggy, Airtel, IRCTC, Bookmyshow etc. Moreover our website runs on PHP which is the most secured form of coding for websites.

Q47. Is your website SSL Certified?

Ans: Cancertame is Comodo SSL Certified, which is the best SSL Certification worldwide hence your data is fully secure with us.

Q48. Can I request for a Refund?

Ans: Refund will be offered within 3 months of purchase, only if the bottle is sealed and no tampering has been done with the hologram, bottle and label. For initiating a refund, kindly contact us at sales@cancertame.com. Sino Vedic Cancer Research Centre holds the right to deny any case of refund which shall be notified to you along with the specific reason.

Q49. How many days will it take for my refund to be processed?

Ans: After your refund request is approved from our end, it will take 7-10 working days for the amount to show up in your bank statement.